
تعمیر گیربکس اتوماتیک
تعمیر گیربکس اتوماتیکبیشتر بدانید
تعمیرات گیربکس اتوماتیک | تعمیرگاه گیربکس اتوماتیک | تعمیر گیربکس ماشین خارجی | شرکتهای معتبر خودروسازی مانند بنز، بی ام و، تویوتا، لکسوس، آئودی، هیوندای و … همواره سعی میکنند از تعمیر گیربکس اتوماتیک با استفاده از بهترین قطعات در ساخت ماشینهای خود استفاده کنند.
چرا که گیربکسهای اتوماتیک دارای شتاب خوبی هستند.
همچنین گیربکس اتوماتیک راننده را از زحمت تعویض دنده رها میکنند.
گیربکسهای اتوماتیک انواع مختلفی مانند CVT و تیپ ترنیک دارند که کارآیی هر کدام متفاوت از دیگری میباشد.
از همین روی استفاده کنندگان از خودرو هم ترجیح میدهند با پرداخت هزینه بیشتر، خودرویی را خریداری کنند که دنده اتوماتیک باشد تا هم انرژی کمتری در هنگام رانندگی مصرف و هم از رانندگی خود لذت بیشتری ببرند.
نگهداری از اینگونه خودروها توجه ویژه و ماهرانه استفاده کنندگان از آن را میطلبد.
لذا گیربکسهای اتوماتیک به نسبت گیربکسهای دستی دچار خرابی بیشتری میشوند.
با توجه به دقت و کیفیت ساخت خودروهای خارجی، تعمیر گیربکس این خودروها نیازمند استاد کارانی است که علاوه بر مهارت بالا، از این خودروها و تکنولوژیهای به کار رفته در گیربکس ماشین شناخت کامل و کافی داشته باشند.
به خاطر همین سپردن کار به افراد نابلد خساراتی جبران ناپذیر را در بر خواهد داشت.
از همین روی مرکز تعمیرگاه تخصصی خودرو تهران پلاس که تخصص ویژهای در تعمیر گیربکس اتوماتیک ماشینهای خارجی دارد همواره سعی در کسب رضایت مشتری با استفاده از تجربه چندین ساله کارشناسان خود در عیب یابی و تعمیر و استفاده از قطعات مرغوب تعویضی در اینگونه گیربکسها دارد.
تهران پلاس با بهرهگیری از استادکاران و مهندسان کاربلد و ماهر در حوزه تعمیر گیربکس، یکی از معدود مراکز قابل اطمینان در شهر تهران میباشد که با پیشینه قوی توانسته نظر مشتریان را به خود جلب کند.
تهرانپلاس در راستای مشتریمداری و با هدف راحتی شما در تمامی نقاط تهران خودروبر رایگان در اختیار مشتری قرار میدهد.
خدمات تهران پلاس برای خودروهای خارجی در حوزه تعمیر گیربکس اتوماتیک و تعمیر آن شامل موارد زیر میباشد:
- تعمیرات اساسی و یا تعویض گیربکس
- تعمیرات ساعت گیربکس، توربین و رفع تقهی تعویض دندهها و گاز هرز
- عیبیابی و تعمیرات کامپیوتر گیربکس
تهرانپلاس گیربکس خودرو شما را برای ۲۰۰۰۰ کیلومتر و تا یک سال گارانتی میکند.
این مجموعه در بخش تعمیر گیربکس از مجمعه برندهای زیر و تنها خودروهایی که دارای گیربکس اتوماتیک باشند را پذیرش میکند:















هزینه تعمیر گیربکس
هزینه تعمیر گیربکس اتوماتیک یکی از مواردی است که خیلی سوال میشود و افراد تمایل دارند قبل از مراجعه به تعمیرگاه یک دید کلی از هزینههای تعمیرات مربوطه داشته باشند.
در این خصوص میتوان در تماس با شماره همراه 44512909-021 از هزینه تعمیر گیربکس اتوماتیک و هزینه سایر تعمیرات مرتبط مانند هزینههای تعویض توربین، ساعت، سیم ساعت، شیربرقی، هزینه تعویض روغن و … بر اساس نرخنامه اتحادیه قرار بگیرید و از مشاوره رایگان در این زمینه بهرهمند گردید.
با توجه به فراگیرشدن انواع خودروھای دارای گیربکس اتوماتیک در بازار کشورمان و لزوم آشنایی با انواع گیربکسھای اتوماتیک ، گزارش مذکور در این راستا منتشر میگردد.
انواع گیربکسھای اتوماتیک به شرح ذیل است :
1 – گیربکسھای سیاره ای AT
2 – گیربکسھای AMT
3 – گیربکسھای CVT
4 – گیربکسھای دوکلاچه DCT
اگر شما یک ماشین با گیربکس اتوماتیک رانده باشید ، دو تفاوت بزرگ بین گیربکس های اتوماتیک و گیربکس های دستی را می شناسید :
– خودروهای دارای گیربکس اتوماتیک پدال کلاچ ندارند .
– خودرو های دارای گیربکس اتوماتیک نیازبه تعویض دنده دستی ندارند . یک بار شما دنده را در حالت drive قرار می دهید ، همه چیز ها دیگر خودکار عمل می کند.
– گیربکس اتوماتیک ( بعلاوه مبدل گشتاور ) و گیربکس دستی ( با کلاچ ) دقیقاً مانند هم عمـل مـیکننـد ، امـا از راه های کاملاً متفاوت. روش گیربکس اتوماتیک برای تعویض دنده کاملاً شگفت انگیز است. درست مثل جعبه دنده های دستی ، کار اصلی گیربکس های اتوماتیک این است که به موتـور ( کـه دارای دامنـه محدود سرعت است ) اجازه می دهد که سرعت خروجی با دامنه وسیعی داشته باشند .تعمیر گیربکس ماشین خارجی
گیربکسھای سیاره ای AT
تعمیر گیربکس ماشین خارجی
گیربکسھای اتوماتیک سیاره ای متداولترین نوع گیربکسهای اتوماتیک در خودروها میباشند. در این گیربکسها انتقال قدرت از طریق مجموعه چرخ دندههای خورشیدی سیارهای صورت میگیرد . سیستم کلاچ اتوماتیک (TORQUE CONVERTOR) آن هیدرولیکی و دارای سیستم کنترلی است. گیربکس AL4 مورد استفاده در خودروهای 206، 207 و اسدی وی 9 و پارس اتوماتیک، همچنین گیربکس خودروهای سوزوکی ویتارا ، اچسی کراس و هایما S7 از این نوع محسوب میشوند.
گیربکسھای AMT
این نوع گیربکسها همان گیربکسهای معمولی هستند که با نصب عملگرهای الکترومکانیکی روی آنها، عمل تعویض دنده و کلاچگیری به صورت خودکار انجام میگیرد.مهمترین مزیت این نوع گیربکسها، ارزانتر و سادهتر بودن ساختار آنها در مقایسه با بقیه انواع گیربکس اتوماتیک میباشد همنین بدلیل مشترک بودن بیشتر قطعات آن با گیربکسهای دستی هزینه تعمیرات کمتری نسبت به بقیه گیربکسهای اتوماتیک دارند.
از این نوع گیربکسها بیشتر در خودروهای ارزان قیمت استفاده میگردد. نمونههای موجود در بازار ایران عبارتند از : برلیانس اچ 230 و امویام 110
گیربکسھای CVT
این نوع گیربکسها اولینبار بوسیله شرکت نیسان استفاده گردید و بتدریج مورد استقبال بقیه خودروسازان نیز قرار گرفته است. در این نوع گیربکس انتقال نیرو توسط 2 مخروط و یک تسمه فلزی یا پلیمری که مخروط ها را به هم متصل مینماید، صورت میگیرد. حرکت نسبی مخروط ها در راستای محورشان سببتغییر نسبت دنده میگردد. مهمترین مزیت این نوع گیربکسها، پیوستگی تعویض دنده میباشد لذا در لحظه تعویض دنده، خودرو تکان و افت دور کنتری دارد. سوزوکی کیزاشی و نیسان تیانا به این نوع گیربکس مجهز هستند.
گیربکسھای دوکلاچه DCT
جدیدترین نوع گیربکسهای استفاده شده در خودروها که ابتدا به وسیه شرکت پورشه در خودروهای اسپرت استفاده گردید و بتدریج مورد استقبال خودروسازان قرار گرفته است. ساختار این نوع گیربکس شباهت بسیاری با گیربکسهای معمولی دستی دارد با این تفاوت که این نوع گیربکس شامل 2 گیرکبس مستقل (برای دنده های زوج و فرد) میباشد که هر کدام بطور مستقل به یک مجموعه کلاج متصل هستند. عمل تعویض دنده و کلاجگیری توسط عملگرهای الکترومکانیکی انجام میگیرد و کنترل و کنترل آنها به وسیله واحد پردازنده مخصوص گیربکس صورت میگیرد.
مهمترین مزیت این گیربکسها افت انرژی کم و راندمان انتقال قدرت بالا میباشد. پیش بینی میشود در آینده استفاده از این نوع گیربکس در خودروها رشد بیش از پیش داشته باشد . گیربکس رنو کپچر از این نوع میباشد.
تعمیر گیربکس ماشین خارجی
طراحی و اجرای سایت بهزاد قبادی